2-8. évfolyamos Diákok és Szüleik figyelmébe

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A 2020/21-es tanév első tanítási napja szeptember 1. kedd.

A 2020/21-es tanév első tanítási napja szeptember 1. kedd. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős helyettes államtitkára úr által 2020. augusztus 17-én megküldött tájékoztató levélben és a levél alapján készült Intézményi intézkedési tervben foglaltak alapján a 2020/21-es tanévnyitó ünnepélyére rendhagyó módon kerül sor.

A 2-8. évfolyamos tanulókat reggel 8 órakor várjuk az intézményben. Az udvaron történő megjelenés után az osztályfőnökök az osztálytermekbe kísérik a tanulókat és ott az első tanóra keretében köszöntik a diákokat. Ünnepi öltözék nem szükséges. Szükséges felszerelés: tolltartó, órarend, jegyzetfüzet.

Tankönyvosztásra is ezen a napon kerül sor.

Étkezési igényeket kérjük augusztus 26-ig leadni:

– személyesen az iskola étkezőjében (hátsó bejárat) 9-12 óráig

– telefonon Csőzik Adrinál 06302608292-es számon

– messengeren Csőzik AdrinálKérjük a kedvezményre jogosító igazolásokat hozni!

Kérem a Szülőket, hogy az elkövetkezendő időszakban folyamatosan kísérjék figyelemmel az intézmény honlapját, facebook oldalát illetve az osztálycsoportok üzeneteit, ahonnan a tanévkezdéssel kapcsolatos teendőkről és tudnivalókról tájékozódhatnak.

A 2-4. osztályosok 13 órakor, az 5-8. osztályosok a hatodik óra után mehetnek haza. Igény szerint tanulószobai foglalkozást biztosítunk!

Vaskút, 2020. augusztus 24.


Tisztelettel:

Angeli Éva sk. intézményvezető